Всички новиниМесец на Франция с Cargo Planet, новите идеи и скъпите магистрали

Да се върнем съвсем малко назад във времето – допреди два месеца Париж беше блокиран, ресторантите бяха затворени и точно в такива моменти се раждат нови идеи.

За да продължат да работят по време на пандемията, стана модерно шеф-готвачите да обслужват своите клиенти по домовете. Те започнаха да приемат резервации от частни лица за домовете им, като носят само съставките. За да приготвят и сервират ястия с ресторантско качество, те използват уредите в конкретното жилище. Това бе проява на добър творчески подход.

Ние от Карго планет също се опитваме да измислим алтернативни подходи в транспорта и логистиката, така че да сме максимално полезни на нашите партньори. Повече информация за цените на транспорта от и за Франция можете да получите от колегите от Търговски отдел в CargoPlanet. Те са на разположение и с удоволствие ще ви обърнат нужното внимание.

А сега да се спрем на една част от транспортните разходи, която е неизбежна при превозването на стоки от и до Франция. Повечето клиенти смятат, че цената на транспорта се формира само на база километри от точката на товарене до точката на доставка, но пропускат да вземат предвид пътните такси по маршрута.

Едни от най-високите пътни такси в Европа са именно във Франция. Средната им стойност е 61.77 евро. Например пътуващите от Париж до Марсилия (по A6/A7), трябва да платят 61. 67 евро в едната посока, което означава, че с връщането сумата нараства над 120 евро.

За плащане на ТОЛ на магистралата в Марсилия шофьорите на тежкотоварни автомобили трябва да си приготвят 358 евро.

За още информация за транспорт свързан с Франция и за запитвания, можете да се свържете с нас на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо