Решения за индустриятаТърговия с метали

Карго Планет познава отлично транспорта с метали (необработена, строителна, неръждаема, специална, пресована и инструментална стомана, стомана за вериги и много други за редица клиенти в стоманодобивната и стоманопреработвателната индустрия, тел, ламарина, тръби, неръждаема стомана, строителна стомана, инструментална стомана) и може да ви предложи конкурентни цени и възможности, както и индивидуални решения. Честа практика при транспорт на метали е товарене и разтоварване с кран, какъвто ние можем да предложим.

По-специфичен е транспортът на рулони с ламарина, заради специфичната техника на товарене и разтоварване, както и заради необходимостта да се използват ремаркета с т.нар. тунели (специфична конструкция за укрепване на рулоните). Ние разполагаме с ноу хау за превози на стомана. При спазване на изискванията за опаковане, натоварване и укрепване, ние предоставяме допълнителна сигурност и стабилност при транспорта на метали.

Карго Планет участва активно и във вътрешните транспорти на метали от производител или пристанище до краен получател на стоката. Нашият опит гарантира вашия успех.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо