Решения за индустриятаПотребителски стоки

Пазарът на потребителски стоки – домакински стоки, козметика, облекла и аксесоари – е един от най-динамичните, с високи изисквания по отношение точността на доставките, специфични изисквания за връщане на стоки, етикетиране и т.н. Ние предлагаме както международен транспорт от производители, така и последващи доставки до складове и магазини. Свързаните с това услуги са:

  • Международен транспорт на групажни, частични и цели товари;
  • Регионална и национална дистрибуция;
  • Количествен и качествен преглед на стоката;
  • Разпределение на стокови партиди по магазини;
  • Етикетиране и преетикетиране;
  • Изработка на промоционални oпаковки;
  • Водене на наличности и мениджмънт на доставчиците.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо