От България до Германия, от Италия до България или от София до Варна или Пловдив ние возим всеки ден вашите товари.

Ние осигуряваме сухопътен транспорт в зависимост от клиентската поръчка самостоятелно с комплектен автомобил, както и като групаж в комбинирано с други товари товарно помещение.

Товарни превози по шосе с автопарка на Карго Планет

Нашият сухопътен транспорт се осъществява посредством автомобили тип прицеп или хенгер, соло автомобили с товароподемност до 3,5 тона полезен товар, бусове за експресни превози, хладилни ремаркета за поддържане на контролирана температура, специализирани автомобили за превоз на извънгабаритни товари, и автомобили сертифицирани за превоз на опасни товари – ADR.

Карго Планет разполага със собствен автопарк от камиони с ремаркета тип прицеп 13,60 м и бусове с падащи бордове за локални доставки в София и България. Всички наши превозни средства, чрез които реализираме сухопътния транспорт, са с постоянно GPS проследяване. Гарантираме за отличното качество на транспорта с бусове и камиони.

В България доставяме в рамките на 8-24 часа, а в Европа транзитните времена зависят от разстоянието и дестинацията, но в общия случай пратки с готовност през настоящата седмица се доставят до средата на следващата седмица.

Уверете се сами в качествата на предлагания от нас сухопътен транспорт с бусове и камиони. Станете част от карго семейството ни   изпратете запитване на sales@cargoplanet.eu или ни се обадете.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо