Решения за индустриятаСелско стопанство

Карго Планет предлага индивидуални логистични решения за селскостопанската индустрия – както за cpeднo- и eдpoгaбapитнa тexниĸa, така и за извънгабаритни доставки, пакетирани торове и др.

Превоз на селскостопанска техника

Карго Планет осигурява превоз на селскостопанска техника, която най-общо може да се раздели на:

  • Оборудване за обработка на почвата – включва машинно-тракторни агрегати (плугове, валяци, брани, машини за засаждане и сеялки);
  • Машини за грижа за посевите – разредители, техника за подрязване, както и машинни и тракторни агрегати за напояване и торене.
  • Събирателна техника  – комбайни и друго оборудване (косачки, колони за редове и др.).

Карго Планет може да предложи решения за превоз на торове както вътрешно в България, така и от Европа – течни в туби, бидони и цистерни, в чували и биг бегове, както и на опасни торове по класификацията на ADR. Разполагаме с опит и възможности за транспорт на семена.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо