Когато организирате промоционална кампания има толкова много неща, за които да мислите – какви цели искате да постигнете, какви комуникационни канали да използвате, какво съобщение да има към потребителите, какъв да е бюджетът, какво да включва промоционалният микс, че дори и да напишете общи условия и правила. Ние знаем какъв обем работа изисква всяка кампания, затова сме готови да ви помогнем. 

Екипът на Карго Планет успешно може да се включи в цялостната организация на логистиката при реализацията на вашата кампания. Ние можем да складираме, опаковаме, етикетираме и дистрибутираме продуктите така, че да стигнат на правилното място в точното време и в желания външен вид.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо