Разполагате с атрактивни продукти, подписали сте договори с търговски обекти за продажбата им, но не можете да достигнете физически до тях? Това е моментът, в който Карго Планет ще бъде вашия асистент. Дистрибуцията на стоки е една от предпочитаните наши услуги. 

Карго Планет осигурява национално покритие и доставки в страната в рамките на 24 часа. Разполагаме с автопарк от нови и добре поддържани превозни средства, чрез които се гарантира бързина и надеждност на доставките. Екип от наши специалисти следи всички стоки да бъдат доставени в срок. За ваше удобство и скорост на изпълнението на услугата можем да предложим складови помещения, откъдето вашите стоки ще бъдат разпространени в желаните количества.

За повече информация се свържете със sales@cargoplanet.eu или ни се обадете.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо