Транспорт и логистика – споменаването на едното извиква асоциация и за другото. Ние не само доставяме товари, но можем и да организираме целия процес по тяхното съхранение, манипулиране и доставка до крайните клиенти. Осигуряването на складови услуги се предлага както във връзка с транспорт, така и като самостоятелна услуга за клиентите. 

Логистични услуги и складиране

Получаването на едно място на услугите по транспорт и услугите по складиране и логистика носи за клиентите ни редица преимущества. Ние оперираме собствен склад за междинно претоварване и временно складиране на стоки. Понастоящем капацитетът на складовите площи, управлявани от Карго Планет, е 1500 палетни места, изцяло оборудвани със стелажи за оптимално разпределение на пространството. Складовите процеси се управляват от уеб достъпен WMS складов софтуер, с който клиентите ни работят така, сякаш е техен собствен софтуер. 

С натрупването на опит преминахме към разработване и прилагане на специфични логистични решения за наши клиенти – формиране на индивидуални партиди по техни поръчки и последваща дистрибуция до множество пунктове в страната.

При всяка стъпка от извършването на тези дейности прилагаме строг контрол, за да гарантираме сигурността на поверените ни стоки.

С това пестим на клиентите си време, усилия и средства, и постоянно оправдаваме тяхното доверие. 

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо