Вероятно едно от най-големите разочарования е да получите стока, в която упътването, гаранционната карта или списъкът със съдържанието да е на неразбираем език. Освен, че е досадно, е и против нормативната уредба по отношение на потребителите.

Ние в Карго Планет сме наясно, че правилното окомплектоване на продуктите и етикетирането им повишава доверието на потребителите към продукта. Освен това е гаранция, че той ще стигне до точното място и клиенти. Ние предлагаме решение на тези предизвикателства чрез услугата за етикетиране. 

Ще поставим етикет на вашия продукт, ще го окомплектоваме с правилната гаранционна карта, брошура или упътване и ще го подготвим за дистрибуция. При нас ще получите пълно експертно съдействие за етикетирането в случай, че имате специфични изисквания заради вида или особеностите на етикетите.

За повече информация по отношение на услугата етикетиране се свържете със sales@cargoplanet.eu или ни се обадете.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо