Вече е трудно да си представим света без пазаруването онлайн и все повече наши клиенти се насочват към създаването на електронни магазини. Обикновено възникват серия от въпроси: как ще изпращам стоките, къде ще ги складирам, как ще разбера дали е пристигнала пратката, сам ли да се занимавам с доставките или да превъзлагам на външна фирма?

Карго Планет вече има решение за електронни търговци от всякакъв калибър чрез фулфилмънт услугата, която се превърна в стандарт в е-търговията. Ние предлагаме решение от началото до края – складираме продуктите ви, приемаме и обработваме поръчките чрез собствена онлайн система, пакетираме пратките и ги представяме на куриери. С автоматизирана система за изпращане на имейл информираме крайните клиенти, че пратката им пътува към тях. Ние също така поемаме ангажимент за обработката на върнатите или отказани пратки. 

Фулфилмънт услугата пести време и средства, като позволява да се концентрирате върху развитието на своя онлайн магазин, без да се притеснявате за логистичната част от търговията. Поемаме гаранция за бързото и качествено съхранение, обработване, транспортиране и застраховане на пратките, като предоставяме информация в реално време за статута им и складовите наличности. 

За повече информация направете запитване на sales@cargoplanet.eu.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up