Вече е трудно да си представим света без пазаруването онлайн и все повече наши клиенти се насочват към създаването на електронни магазини. Обикновено възникват серия от въпроси: как ще изпращам стоките, къде ще ги складирам, как ще разбера дали е пристигнала пратката, сам ли да се занимавам с доставките или да превъзлагам на външна фирма?

Карго Планет вече има решение за електронни търговци от всякакъв калибър.

Фулфилмънт услуга за онлайн магазини

Фулфилмънт услугата пести време и средства, като позволява да се концентрирате върху развитието на своя онлайн магазин, без да се притеснявате за логистичната част от търговията. Поемаме гаранция за бързото и качествено съхранение, обработване, транспортиране и застраховане на пратките, като предоставяме информация в реално време за статута им и складовите наличности. 

С автоматизирана система за изпращане на имейл информираме крайните клиенти, че пратката им пътува към тях.

Какво включва нашата фулфилмънт услуга?

Фулфилмънт склад

Чрез фулфилмънт услугата, която се превърна в стандарт в е-търговията, ние предлагаме решение от началото до края:

  1. СЪХРАНЕНИЕ НА ПРОДУКТИ
  2. ИЗГОТВЯНЕ НА ПОРЪЧКИ
  3. СЛЕДЕНЕ НА ДВИЖЕНИЕ И НАЛИЧНОСТИ
  4. КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ТРАНСПОРТ, ЛОГИСТИКА И ДОСТАВКИ
Съхранение на продукти

Вашият онлайн магазин се разраства и продуктовата ви гама се разширява? Помещението, където сте складирали продуктите при старта на проекта, ви е отесняло и се колебаете какво да предприемете? Като част от своята комплексна фулфилмънт услуга Карго Планет предлага възможност за складиране на продукти за целите на електронните търговци.

Ние разполагаме със складови помещения, които отговарят на изискванията и стандартите за всякакъв вид стоки и продукти. Можем да ги съхраняваме до изпращането им до крайните клиенти. Поддържаме онлайн система за следене на складовите наличности, която в реално време дава представа на търговците с какво разполагат, какви са излишъците и къде се е появил недостиг. Нашият софтуер осигурява пълен контрол върху процесите по обработка на пратките. Тя гарантира спокойна и безпроблемна работа на партньорите ни по отношение на логистистиката.

Изготвяне на поръчки

Услугата “изготвяне на поръчки”, която е част от цялостната фулфилмънт услуга на Карго Планет, включва цели 4 времеемки и трудоемки процедури, събрани в едно:

  • приемане на поръчка
  • обработване на информацията
  • опаковане на пратката
  • доставка на пратката до куриер

Всички процедури са високоавтоматизирани, а софтуерната ни система проследява в реално време степента на готовност на поръчката. Накрая поръчката ви ще бъде пакетирана според размера и вида на пратката, ще бъде етикетирана и подготвена за предаване на куриер.

Следене на движение и наличности

Едва ли има по-неприятно изживяване за клиентите след дни, седмици или месеци на избор на продукт да установят, че той не е наличен. Това на практика води до загуба на клиента и по-лошото – един разочарован потребител.

Като част от цялостната си фулфилмънт услуга Карго Планет предлага възможност за следене на складовите наличности, за да можете своевременно да подсигурите доставките на допълнителни количества. Ние разполагаме с напълно автоматизирана и достъпна в реално време система, която ще ви избави от неудобствата да отказвате поръчки или да избегнете презапасяване със стоки, които ще ангажират част от финансовия ви ресурс за продължителен период от време.

Предимствата на нашата услуга са свързани с по-големите складови пространства и по-добрата организация на продуктите, която позволява по-бързо да бъдат пакетирани и експедирани към клиентите. Всичко това спестява време и стрес, който можете да избегнете чрез избора на професионален партньор.

Консултация за транспорт, логистика и доставки

Карго Планет е на пазара от над десетилетие и през всички години сме се стремяли да бъдем в крак с времето, да сме близо до проблемите на клиентите ни и да разбираме техните желание и нужди. През тези години натрупахме опит, който ни позволява да бъдем предпочитан партньор за десетки компании. Някои от тях започнаха своя бизнес с нашето партньорство и до днес продължаваме да работим заедно.

Нашият екип не се притеснява да даде съвет на новостартиращите бизнеси. Дори предпочитаме да го правим, за да им помогнем да избегнат най-често срещаните грешки и по-бързо да стигнат по желаните резултати. Нашето ноу-хау в транспорта, логистиката и доставките ще бъде ежедневен спътник в развитието на компанията ви. А колкото по-малко грешки направите, толкова по-лесно ще се справите с най-трудните месеци от развитието на бизнеса ви.

Свържете се с нашия екип, разкажете идеите си, задайте въпросите си и за нас ще бъде привилегия да споделим нашите препоръки и съвети. Ще ви предложим и подходящите услуги, съобразени с вашите нужди и моделирани по ваша мярка. Ако имате и най-малкото колебание, че трябва да научите повече за възможните предизвикателства пред вашата бизнес идея, свържете се с Карго Планет.

Документи:

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо