Промоционалните периоди могат да бъдат кошмарни за организация, но не и когато част от процедурите бъдат превъзложени на подходящия партньор. Ние знаем какъв е стресът в натоварените периоди около празници или други пикови търговски моменти. Но екипът на Карго Планет ще се погрижи подаръчните комплекти да съдържат точното количество продукти и да изглеждат примамливо. Ние ще извършим окомплектоването вместо вас.

Независимо какво сте приготвили като изненада за клиентите си, ние ще бъдем сигурният партньор, който да изпълни и окомплектова поръчката ви. Тук ще окомплектоваме всички продукти в подаръчния комплект, ще етикетираме по подходящия начин, ще ги разпространим до търговските обекти или ще ги предадем на куриер, за да стигнат до вашите клиенти. 

Ако имате колебания за вида и начина на подготовка на вашите промоционални пакети, можете да се консултирате с нашите сътрудници, като се свържете на  sales@cargoplanet.eu или ни се обадите. Оставете окомплектоването на нас!

Свързани индустрии:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо