Карго Планет се грижи за цялостното изпълнение на транспортните поръчки, така че клиентите да получат завършена услуга. Извън стандартните логистични дейности, ние предлагаме възможност да извършим доставки и на продукти, които изискват специализирана техника или условия за превоз. Разполагаме с голям набор от партньори и опит в извършването на транспорт на опасни или извънгабаритни товари както в рамките на България, така и извън границите. 

За да сте сигурни, че вашата пратка или товар ще бъде защитени от неблагоприятни обстоятелства, ние можем да осигурим и застраховка, отговаряща на вашите нужди. 

Карго Планет непрекъснато развива своето портфолио от услуги, за да бъде от полза на партньорите си. За повече информация се свържете с нашите търговци на sales@cargoplanet.eu.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо