Решения за индустриятаЕлектротехника

Транспортът на електрониката и електротехниката е специфична дейност. Техниката и електрониката са от най-взискателните продукти по отношение на вниманието, което трябва да се отдели при товарно-разтоварните дейности и превоза. Това са високостойностни, чупливи и времево чувствителни стоки, които изискват ръчно товарене и разтоварване, за да се избегне опасността от повреда на техниката и електрониката. Ние можем да гарантираме това внимание към детайла по време на превоза на техника и електроника, но също така препоръчваме и карго застраховка за минимизиране на рисковете при транспорта, пораждани от естеството на тези стоки. Карго Планет ще съдейства за допълнителна застраховка на превозваните артикули.

Освен това, продукти като комуникационни технологии, високотехнологичните електронни устройства и части изискват и високо ниво на чистота и хигиена при съхранение и транспортиране. Ние гарантираме, че в нашите складове всички ценни предмети ще бъдат подредени, поставени и третирани правилно.

Ако се нуждаете от повече информация по отношение на превоза на техника, не се колебайте да се свържете с нас.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо