Имате собствен склад, в който водите физически продажбите си, но той е голям и скъп? 

Необходим ли ви е наистина толкова голям склад за складиране на стоки и подготвяне на пратки? 

Имате пикове в производството или продажбите, но не ви достига място? 

Виждате изгодна възможност за сделка – покупка на стока, но не знаете къде да я складирате? 

Решението е просто – ползвайте буферен карго склад при нас. Всеки палет, който ни подадете за временно складиране, може да се заведе под уникален номер. Така, когато ви потрябва допълнителната стока или тази, която ви е пречела, просто ни заявявате и ние ви я доставяме от вашия буферен склад.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци, за да получите допълнителна информация за възможностите за временно складиране на стоки.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо