Решения за индустриятаСтроителни материали

Търговията със строителни материали е един от секторите, които бележат непрестанен ръст от 2008 г. насам. Само през 2019 г. нетните приходи на топ 40 на веригите за мебели и интериорни стоки, строителни материали и материали от типа “Направи си сам” надхвърлят 2.5 млрд. лв., което е 16.55% ръст. Продажбата на тези стоки е пряко свързана и със строителството на нови сгради, което също се възстанови от годините на икономическата криза.

В Карго Планет имаме богат опит в превоза и доставките на строителни материали за индустрията. През годините сме осъществявали най-разнообразни доставки на строителни материали, включително метали, керамика, пластмаси, естествени материали (дърво, камък), бои, лепила и др.

Освен в превоза на строителни материали, Карго Планет има опит в транспорта на тежка механизация за изграждане на инфраструктурни съоръжения, включително и извънгабаритна техника.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо