Решения за индустриятаБързооборотни стоки

Логистиката на бързооборотни стоки е от съществено значение за търговските вериги и дистрибуторите. Тези стоки заемат значителен дял от логистичните превози. Производителите на хранителни стоки, напитки, хигиенни продукти и други разчитат на правилното и навременно транспортиране и логистика, за да достигнат стоките навреме до магазините в добър търговски вид и в рамките на срока за годност. 

Логистика на хранителни стоки

Основно изискване при транспорта на бързооборотни стоки, освен навременната и точна доставка, е използването на правилните превозни средства. До голяма степен в този случай е валидно изискването температурата да е подходяща, за да се предпазят продуктите от разваляне, както и средата за съхранението им. При логистиката на хранителни стоки се използват устройства за измерване на температурата – термографи, които се монтират в самия камион. 

Карго Планет предлага на всички свои клиенти:

  • Международна логистика на бързооборотни стоки;
  • Транспорт в страната с автомобили с падащ борд;
  • Съхранение и логистика;
  • Товаро-разтоварни дейности;
  • Транспорт под температурен режим;
  • Транспорт от врата до врата или през логистична мрежа според специфичните изисквания на клиента за срок на доставка и желан ценови диапазон.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо