Колко стока трябва да си поръчате, за да ви бъде доставена? Това зависи само от вас! Вие поръчвате толкова стока, колкото ви е необходима. Ако нямате достатъчно стока за цял автомобил или контейнер, ние ви подсигуряваме такъв. Вие ще платите само заетото от вас място. 

Този тип транспорт се нарича групажен транспорт. Защо групажен? Защото вашата стока се групира със стоките на други клиенти в една транспортна единица. Ние сме специалисти точно в този тип превози.

Групажни товари

Международните групажни транспорти формират по-голямата част от нашата дейност. Ние организираме групажен автомобилен превоз от и до всички държави в ЕС, а контейнерен групаж до останалата част на света Китай, САЩ, Далечен и Близък Изток, Латинска Америка и Австралия. Всяка седмица 15 наши групажни коли товарят от и за Холандия, Германия, Италия, Франция, Испания, Чехия, Полша, Гърция, Румъния.

Сигурно се чудите как да разберете цената за транспорта за вашия палет, за машината, която трябва да доставите, или пък за четирите варела с грес за нея. Подгответе си размерите и бруто теглото на пратката и ни се обадете! Наш стремеж е да предложим най-доброто съотношение цена-качество, затова ви предлагаме оптималния вариант. Големите пратки се товарят директно, а за по-малките осигуряваме транспорт с групажните ни линии. По размерите на вашата пратка и отправния и получаващ пункт ще изчислим за вас цена и ще ви предложим вариант за доставка.

Направете запитване за групажни товари на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо