Морски транспорт

90% от световния търговски оборот се превозва по море.

Карго Планет предлага въздушен и морски транспорт на пратки и товари от и до Далечния изток, Америка и Австралия.

Карго Планет транспортира контейнери с вашите товари до пристанища по целия свят, като следи плаванията да са бъдат надеждни, последователни и навременни.

Непрекъснатият качествен контрол и проследяване на всяка една пратка и товар ни правят предпочитана спедиторска компания за превози на товари по море.

Въздушен карго транспорт

Потребностите от транспорт могат да бъдат най-различни. За да задоволим всяко изискване, осигуряваме пълен пакет възможности за превози по въздух.

Както морският, така и въздушният транспорт изискват допълнителни познания и опит, поради специфичните митнически изисквания на морските и въздушни портове.

Стотици наши клиенти разчитат на дългогодишния ни опит и познания и доверяват на Карго Планет тази така важна част от бизнеса си.

Независимо дали Ви е необходим въздушен транспорт за вашите експресни пратки, или искате да изпратите тежък товар спешно, ние предлагаме гъвкави логистични решения, съобразени с Вашия бюджет.

Контейнерни превози по море и въздух

От много години организираме морски транспорт на контейнеригрупажни и цели контейнери – на най-разнообразни стоки, като извършваме непрекъснато проследяване на пратките.

Като допълнителна услуга осигуряваме и митническо представителство по ваше желание.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо