90% от световния търговски оборот се превозва по море.

Карго Планет предлага въздушен и морски транспорт на пратки и товари от и до Далечния изток, Америка и Австралия.

Потребностите от транспорт могат да бъдат най-различни. За да задоволим всяко изискване, осигуряваме пълен пакет възможности за превоз.

Морският и въздушен транспорт изискват допълнителни познания и опит, поради  специфичните митнически изисквания на морските и въздушни портове.

От много години организираме чрез наши партньори транспорт на групажни и цели контейнери по море на най-разнообразни стоки, както и авиопревози за спешни пратки.

Като допълнителна услуга осигуряваме и митническо представителство по ваше желание.

Направете запитване sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up