Решения за индустриятаМашини и оборудане

Карго Планет предлага тежкотоварен транспорт от и до всяка точка на Европа на всякакъв вид строителна техника, машини и оборудване. Според специфичните изисквания на клиента и вида на строителната техника, специалистите ни са готови да предложат различни видове тежкотоварен транспорт: стандартни бордови автомобили, товарни помещения с висок обем, както и платформи за превоз на извънгабаритни товари.

Транспорт на строителна техника

За товаренето и разтоварването на тежка строителна техника и машини използваме кранове, монтирани върху камиони, както и подвижни и други кранове.

При транспорт на строителна техника и машини се изисква изготвяне на специални маршрути и спазване на ограниченията за движението на тежки транспортни средства в дадени периоди, но ние ще се погрижим за пълното окомплектоване на документацията.

При превозите на машини и оборудване за медицински цели предлагаме подходящо опаковане за предпазване на оборудването, а по време на транспорта то се придружава от наши експерти.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо