Верни на принципите си да бъдем в помощ на бизнеса, развихме услуга, която да облекчи създаването и обслужването на корпоративните програми за лоялност. Карго Планет ще се погрижи за цялостната организация на процеса, изработката, опаковането и дистрибуцията на продуктите. 

Често програмите за лоялност включват преопаковането и преразпределение на бонус продуктите в нови опаковки, както и специфични изисквания за количествата за дистрибуция и реализация, но това ще бъде изцяло наше задължение. Запазете за себе си създаването на концепция на програмата и връзката с клиентите, а ние ще поемем всички останали процеси по реализацията. 

Затова услугата ни е предпочитана от клиенти, които искат да се концентрират върху развитието и обслужването на клиентската си база, без да влагат време и допълнителни ресурси в техническата обработка на програмата. 

За повече информация се свържете със sales@cargoplanet.eu или ни се обадете.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо