Товаро разтоварни услуги

Изглежда елементарно, но обикновено не е. Товаро-разтоварните дейности на вашите продукти могат да бъдат тежко и обременяващо занимание. Могат да бъдат и травмиращо. Ние в Карго Планет разполагаме с необходимите ресурси, за да превърнем товаро-разтоварната дейност в рутинна процедура. 

Независимо дали имате нужда стоката ви да се разтовари или натовари на камион, да се складира или просто да се разпредели в по-малки транспортни средства, ние можем да бъдем в помощ. Притежаваме мотокари и специално подготвени служители, които да извършат тази товаро разтоварна услуга, независимо от теглото и размера на опаковката.

Ако имате нужда от по-малки по-размер, но повече като количество стоки, това също няма да е проблем. Тогава нашата товаро разтоварна услуга ще ви спести време, а нашите експерти ще ви консултират и по отношение на възможностите да използвате пълноценно складови помещения или контейнерни пространства.

За повече информация по отношение на товаро разтоварни дейности се свържете със sales@cargoplanet.eu или ни се обадете. На разположение сме за вашите въпроси.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо