Товарен транспорт

Транспортът е наша страст и наше призвание.

За над 10-годишното ни съществуване сме превозили над 100 000 товара и сме обслужили над 3000 клиента от над 20 различни държави.

Ние предлагаме превоз на товари чрез всички типове транспорт: шосеен, морски и авио транспорт, както и всички начини за организиране на доставката в зависимост от размера на товара, самостоятелен транспорт в цяла транспортна единица – камион, бус или контейнер или групажен транспорт на вашата стока в комбинация с други стоки в транспортната единица, и цел оптимизиране на разходите ви по доставка.

Карго Планет е специалист в международния товарен транспорт. При нас може да намерите и решение за доставките си в България.

Ние осигуряваме превоз на товари, които са предварително опаковани и палетизирани. Те могат да са безопасни – конвенционални товари (храни, напитки, електроника, мода и други), но и на класифицирани по АДР товари.

Гъвкави сме и имаме решение за всяка специфична клиентска нужда, която включва превоз на товари. Тя е водещата за нас при организацията на доставката. Ние контролираме процеса и стоим ръка за ръка до нашите клиенти. Може би именно поради това над 45% от клиентите ни днес са били наши клиенти и преди пет и повече години.

Уверете се сами и станете част от карго семейството ни – изпратете запитване на sales@cargoplanet.eu или ни се обадете.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up