Всички новиниНов мотокар за CargoPlanet, буренца, лято и усмивки

Най-после слънцето пусна ярките си лъчи и лятото стана горещо, а ние от CargoPlanet можем да кажем „Добре дошъл през лятото в склада ни!“ на новият ни колега и „На слука!“ за новия мотокар.

Да, в разгара на лятото, а и на кризата – уви!, можем да кажем, че доставките при нас не спират.

Когато има работа, има нужда и от нова техника. Товароподемността на новият мотокар е 2,5 тона за палета със стандартни размери. Хубав и мощен, с него се разтовариха новите буренца, които докарахме от Франция.

И въпреки, че има още време до гроздобера, то ние от CargoPlanet вече внесохме доста бъчви от Франция. Нещо любопитно /дали е измислица не знаем с точност/, но за разлика от повечето европейски държави, където първият учебен ден започва на 1-ви септември, в България той е изместен за 15-ти септември. Счита се, че това се дължи именно на гроздобера, в който се взима участие от малки, и големи.

Около една четвърт от Франция се състои от горска земя, която представлява почти половината от цялата гора в Европа. Интересното е, че приблизително една трета от тази горска площ във Франция се състои от дъбови дървета.

Дъбът, използван за производството на бъчви, идва от една или повече от основните гори на страната: Алиер, Лимузен, Невер, Тронкайс и Вогези.

Когато прогнозират как бъчвите ще повлияят на виното им, винопроизводителите трябва да имат предвид не само вида на дъба, а и къде е отглеждан и степента на препичане.

И ще завършим с едно изказване на колегите от склада: „Жега не жега, гроздето си сака бъчва!“

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо