Решения за индустриятаАвтомобилна индустрия

България като член на ЕС е създала благоприятни условия за развитието на автомобилната индустрия. Секторът е представен от редица световноизвестни производители на части и компоненти за автомобили. Към края на 2019 г. в индустрията в страната има над 250 компании с над 65 хил. заети., а оборотът на индустрията е 10 милиарда лева. Основната част от продукцията е насочена за износ както към страните от ЕС, така и в други държави с производство на автомобили.

За компаниите от сектора предлагаме  бързи и навременни доставки, съобразявайки се с най-високите изисквания за точност на доставката до поточната линия. За целта използваме експресни бусове, соло камиони и стандартни бордови автомобили 13.60 м, както и високообемни автомобили.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо