Какво е това експресен транспорт? Това е транспорт,  който не се организира в групажна линия, отпътуваща по разписание. При този транспорт всичко по организацията и изпълнението се върти около вашата стока.

Експресни доставки в България и чужбина

Всичко е индивидуално съобразено е с вас, вашите срокове, вашите клиенти, вашата стока. Често пъти това е транспорт, за който ние ви изпращаме за товарене превозни средства тип  микробус с кубатура до 16 м3 и товароподемност до 1500 кг. Те не са подчинени на ограниченията в пътуването от 8 часа на ден, валидни за по-големите камион. Един камион с тахограф на ден изминава от 600 до 800 км, докато с микробус на ден можем да изминем и 1800 км. Този тип транспорт е най-гъвкавият и бърз транспорт по суша в България и Европа. По този начин се осъществяват експресни доставки в чужбина, а също и в страната.

Разбира се, при нас ще намерите решения не само за експресни доставки по суша. Ние ви предлагаме и варианти за транспорт на експресни пратки по въздух или чрез куриер. Чрез нашата складова система поръчките на вашия онлайн магазин ще се изпълняват в реално време – това е експрес.

Вие сте търговци и логистици и обичате планирането, но дори и при най-доброто планиране има много неща, които не зависят от вас и това налага често извънредни действия и по-висока скорост? Ние имаме решение!

Направете запитване sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо