Днес международният транспорт е ежедневие и ние сме част от него; всеки ден организираме международен товарен транспорт по вноса и износа на България. Тези транспорти са по шосе, по море или по въздух. Ние не сме просто посредници, които преместват бумаги. Ние сме активна част от процеса по доставката. Международният транспорт е по-дълъг процес. Вие може да ни възложите процеса от самото поръчване на стоката при вашия доставчик, ние следим срока за натоварване и ви информираме при несъответствия. Постоянно сме в активна комуникация с вашите доставчици.

В Карго планет имаме натрупано много богато ноу хау в международната търговия и транспорт.

Като опитен международен спедитор, ние стоим до вас нашите клиенти и като съветници и консултанти. Международният транспорт е подчинен на редица правила и особености, които за нас са ежедневие. Въпреки глобализацията, културните различия продължават да са факт, но вие няма нужда да се обременявате с тях, защото ние ще ви помогнем. Ще ви предложим най-доброто решение за вашия транспорт, в ЕС или към трети страни (извън ЕС), ще ви преведем през дебрите на митническо представителство.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up