Ние организираме по два начина групажите, чрез директно товарене и/или разтоварване, тоест камиона с който ще се извърши международния транспорт, директно се явява в склада ви или в склада на вашия изпращач за натоварване/разтоварване, без стоката да е била претоварвана по пътя, в хъбовете на групажната линия.

Групажните ни линии са алтернативата на директното товарене. Това означава, че пратката се взима с локален транспорт на местния партньор, комбинира се с други пратки, товари се на камиона /контейера с който ще се превози по основната отсечка, и се доставя от друг партньор в местоназначението.

Основен плюс на групажната линия  е гъвкавостта за планиране на събирането или доставката, с линията се преодоляват ограниченията на по-високия разход по събиране или доставка с голям международен камион за по-малки пратки, спрямо локалните разходи за бус или баничарка и не на последно място в групажната линия всяка стока се таксува за точно толкова обем колкото тя заема, докато в камиона за директно товарене минималната единица е едно палетно място и е кратна на всяко започнато палетно място.

Двата типа организация на групажите имат своите различни преимущества, линията за малки пратки и разписание, директното товарене /разтоварване с по-високата си сигурност и контрол.

Ние ви улесняваме, като не ви занимаваме с това, да избирате, ние ви организираме по по-добрия за вас начин транспорта, дали през групажните ни линии тръгващи от партньорските ни складове в Мюнхен, Милано, Париж, Ротердам, Барселона, Варшава, или като натоварим директно, и в двата случая водещо за нас е, да доставим максимално бързо, при най-добрите условия за вас.

Направете запитване sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо