Решения за индустриятаНапитки и храни

Транспорт и логистика на хранителни стоки

Имаме богат опит в превоза на напитки и храни от най-различен характер, например:

  • безалкохолни напитки
  • логистика на хранителни стокибира
  • вино
  • опаковани храни
  • суровини за производство на храни

Наясно сме с редица специфики по отношение на опаковките и транспортирането на хранителни стоки, също така знаем колко важен е търговският вид на стоките за тяхната реализация. 

Опитът ни с превози на бързооборотни стоки е от изключително значение при доставката на всякакъв вид храни и напитки до крайните търговски обекти.

 

Сигурен и бърз превоз на храни и напитки

При превоза на хранителни стоки най-важният и определящ фактор е навременната доставка при стриктно спазени специфични изисквания за температура и опаковане. 


📦 Карго Планет предлага възможност за включване на продуктите в промоционални пакети по време на промоционални периоди или по специални поводи.

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо