Решения за индустриятаНапитки и храни

Имаме богат опит в превоза на напитки и храни от най-различен характер. Превозваме безалкохолни напитки, бира, вино, опаковани храни, суровини за производство на храни. Наясно сме с редица специфики по отношение на опаковките и транспортирането на този тип стоки, както и с важността на навременната им доставка при специфични изисквания за температура и опаковане. Също така знаем колко важен е търговският вид на стоките за тяхната реализация. 

Опитът ни в бързооборотните стоки е от изключително значение при доставката на всякакъв вид храни и напитки до крайните търговски обекти. Също така предлагаме възможност за включване на продуктите в промоционални пакети по време на промоционални периоди или по специални поводи.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up