Какво e 3 PL (Third Party Logistics)? Това е вашето решение да се разтоварите от процеси, които не са в основата на вашия бизнес и да спечелите от това, че процесите ви стават по-ефективни, а доставките и цялостното впечатление върху клиентите е по-добро. 3PL е съкращение, с което се нарича процеса, при който ни прехвърляте вътрешната си логистика, складиране, подготовка на поръчки и транспорт частично или в съвкупност и ние започваме да се грижим за тези процеси, а вие произвеждате по-качествени продукти и продавате на повече клиенти.

Защо да ни изберете:

Технология – избирайки ни, вие избирате партньор, който има способността да интегрира вашите процеси в дейността си. Партньор, който ви подава информация за наличности и доставки така, все едно вие сами я генерирате.

Гъвкавост – ние  имаме възможност да се напаснем гъвкаво към пиковете на вашите продажби. Дори и малките клиенти при нас са качествено обгрижени и получават първокласна услуга.

Репутация – тя е в основата на нещата. Ще се доверите ли на компания без стабилни финансови показатели, без експерти и капацитет? Ние можем да ви свържем с десетки наши клиенти, които да ви дадат обратна връзка за работата им с Карго Планет.

Цена – тя не е без значение, когато избирате. На едната страна на везните са собствените ви разходи за труд, амортизации, наеми, материали и т.н., а на другата – оптимизирано решение, направено специално по ваша мярка.

 Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up