Карго Планет e верният път и за вашите доставки на територията на България.

Все повече клиенти ни се доверяват за доставките на своите пратки в страната, защото откриват нашите преимущества така не се налага да се занимават с поддръжката на собствен амортизиращ се автопарк, не зареждат сами скъпо гориво, не поддържат допълнителен персонал по необходимост, и най-вече плащат само за това, което имат да превозват

Благодарение на изградената партньорска мрежа, организираме доставки в рамките на 2 до 24 часа на територията на цяла България.

Превозваме в страната всякакви по обем и начин на опаковане стоки – единични кашони, пратки от непалетизирани кашони, групажни пратки, палетизирани товари, частични и цели товари.

За да ви бъдем максимално от полза, за вашите вътрешни транспорти разполагаме с широк диапазон от транспортни средства – бусове и соло камиони до 3,5 т., оборудвани с падащ борд и транспалетна количка, както и камиони до 8,12 и 24 т.

Ние реагираме в рамките на максимум час с възможност за товарене, и обичайно можем да изпратим товарния автомобил още същия ден. 

Ние сме гъвкави – за да ви бъдем максимално от полза както за еднократни товари, така и за дългосрочна съвместна работа.

Направете запитване на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

 

Свързани услуги:

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информациония ни бюлетин с новостите в логистиката и за актуалните ни промоции

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

Scroll Up