Карго Планет e верният път и за вашите доставки в страната – доказал се спедитор в България.

Превоз на товари в България

Все повече клиенти ни се доверяват, когато се нуждаят от вътрешен транспорт в България. Ние се грижим за доставките на пратките ви в страната. Клиентите ни се доверяват, защото откриват нашите преимущества така не се налага да се занимават с поддръжката на собствен амортизиращ се автопарк, не зареждат сами скъпо гориво, не поддържат допълнителен персонал по необходимост, и най-вече плащат само за това, което имат да превозват

Бърз превоз на цели и частични товари в страната

Благодарение на изградената партньорска мрежа, организираният от нас вътрешен транспорт в България прави доставки в рамките на 2 до 24 часа на територията на цялата страна.

Превозваме в страната всякакви по обем и начин на опаковане стоки – единични кашони, пратки от непалетизирани кашони, групажни пратки, палетизирани товари, частични и цели товари.

За да ви бъдем максимално от полза, за вашия вътрешен транспорт в България разполагаме с широк диапазон от транспортни средства – бусове и соло камиони до 3,5 т., оборудвани с падащ борд и транспалетна количка, както и камиони до 8,12 и 24 т.

Ние реагираме в рамките на максимум час с възможност за товарене, и обичайно можем да изпратим товарния автомобил още същия ден. 

Ние сме гъвкави – за да ви бъдем максимално от полза както за еднократни товари, така и за дългосрочна съвместна работа. Без значение дали се нуждаете от превоз на цели товари в страната, или искате да се включите в групажна пратка – ние сме насреща – потърсете ни! 

Направете запитване за транспорт на товари в България на sales@cargoplanet.eu или се обадете на нашите търговци.

 

Свързани услуги:

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо