Всички новиниТранспорта на товари през сезона на отпуските

Месец август е към своя край и се очертава работата в транспортния бранщ да стартира по обичайния си график още в началото на септември.

И все пак, през цялото време ние от CargoPlanet не спирахме да имаме пълна проследяемост и контрол на доставките. По този начин се стремим да осигуряваме на клиентите си спокойствие и възможност за точно планиране.

Затруднено движение през сезона на отпуските имаше в Гърция, като това бе провокирано и от ситуацията около Коронавируса.

Спедиторите от „Международен сухопътен транспорт“ ни информират, че по релация Германия не се очаква да се въвеждат ограничения за шофьорите относно PCR тестове. Засега същото важи и за Италия, чиито фабрики отварят врати след двуседмична почивка.

Информацията се актуализира непрекъснато, така че се стремим да даваме своевременно яснота при промяна.

Можете да се свържете с нас по телефон, имейл, както и онлайн среща – потърсете ни!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо