За насВсички новиниНов сайт за CargoPlanet = мобилност и нови възможности

В разгара на лятото, ние от CargoPlanet подготвяме пускането на нов сайт.

Правим тези промени с цел улеснение на клиентите, като дизайна е с внимание към детайла.

Новият ни сайт ще бъде лек и бърз, оптимизиран, функционален и мобилен, GDPR съвместим. Ще си имаме разбира се и имейл бюлетин. Идеята ни е да има повече маркетингови кампании с допълнителна информация за тях, които да се интересни и полезни за потребителите.

Цялостно подобряване на софтуера, с който работим – също е част от нововъведенията в CargoPlanet.

Както в модата, така и при фирмените сайтове има остарял дизайн и нови тенденции. Ние се стремим да сме актуални не само в сферата, в която работим /транспорта и спедицията/, но и по отношение на онлайн присъствието си.

Какви са основните новости? Предвиждаме да са следните:

– По-лесен интерфейс;

– Интерактивен и атрактивен дизайн;

– Обновено съдържание;

– Повече възможности;

– Ексклузивно тук може да научите за новите ни маркетинг кампании;

– Да научите корпоративни новини и актуална информация;

– Лесно и бързо може да направите запитване.

В заключение може да се каже, че новият сайт на CargoPlanet е проектиран така, че информацията в него да е лесно достъпна, изчерпателна, полезна и актуална.

Там може да откриете важна информация за услугите, които предлагаме, актуални новини и събития, както и да се свържете с нас за консултация и съдействие. Търговския и спедиторските отдели на CargoPlanet могат да предложат индивидуални решения, ориентирани към конкретните нужди на клиентите, с бързи срокове на доставка и добри цени.

Продължаваме смело напред и Ви благодарим за подкрепата!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо