АктуалноМесец на Румъния в CargoPlanet – най-скъпия бургер в света и стокообмена с България

В месецът на Румъния с Карго планет ще ви разкажем къде и колко струва най-скъпия бургер в света, както и за стокообмена с нашата страна.

Ако се чудите колко много може да струва един бургер, то отговорът ще ви учуди, защото наистина е множко. В румънския град Клуж се продава най-скъпият бургер в света, като цената му е забележителните 6200 евро. И не, няма грешка. Естествено съставките са скъпи сами по себе си, а именно: хайвер от белуга, вагиу /говеждо месо/ от Япония и още неща.

Там можете и да си пийнете кафе със злато. Цената му е 60 леи /24 лева/.

Един от клиентите на ресторанта е поръчал за своето куче да яде говеждо в златни листа. Цената е била „само“ 6000 леи.

Освен скъпите деликатеси има и по-бюджетни предложения в менюто, така че ако сте в Cluj-Napoca, то можете да посетите – Transylvania Steak House.

Ние от CargoPlanet транспортираме освен стандартни стоки и доста хранителни продукти с и без температурен режим. За повече информация можете да се обадите на колегите от Търговския отдел в CargoPlanet. Те са  на разположение и с удоволствие ще ви съдействат.

Вторият по големина търговски партньор на България след Германия в последните 5 години е Румъния.

Стокообменът между Румъния и България през изминалата 2022 г. е достигнал рекордни стойности. Увеличението спрямо 2021г. е с 23.7% и възлиза на 8 млрд. евро. През 2022 г. българският износ е 4.5 млрд. евро, а вносът от Румъния 3.5 млрд. евро.

В износа за Румъния – водещите ни продукти са: пръти от желязо, стомана, медикаменти, трактори, биодизел и др. От хранителните продукти, внасяни в Румъния, основно са: месо, млечни продукти, зеленчуци и плодове, риба и морски дарове, зърнени храни и др.

За повече информация за транспорт по релация Румъния – можете да се свържете с нас и на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо