АктуалноМесец на Нидерландия с Cargo Planet – логистиката и онлайн търговията

Вие сте онлайн търговец. Добър сте, но се чудите коя е държавата, която е най-подходяща за вашето разрастване. Отговорът е – Нидерландия.

В следващите редове ще разберете каква е причината това да е най-популярната дестинация в електронната търговия.

Първият резон е отличната инфраструктура. Всичко е организирано перфектно: качествени пътища, железопътни линии, пристанища и летища.

Вторият резон е високото ниво на проникване на интернет и електронна търговия. Делът на онлайн бизнеса в общите продажби на дребно в Нидерландия нараства бързо: от по-малко от 5% през 2010 г. до почти 18% през изминалата 2020-та. До 2025 г. се очаква този дял да надхвърли 23%. Роля тук, разбира се, има и ситуацията с Ковид пандемията. Тя ускори в световен мащаб растежа на on-line пазара и превърна в нещо задължително присъствието на бизнеса в интернет.

Логистичният сектор е един от деветте сектора, в които Нидерландия е световен лидер. Вследствие на постоянно развиващата се дигитализация, целият процес непрекъснато се актуализира и подобрява, а това прави търговията и транспорта по-бързи и по-ефективни от всякога.

Логистиката има основна роля за възстановяването на нидерландската икономика, ясно видима на наемния пазар на недвижими имоти. Нарастването на усвоените логистични площи е с огромните 44% спрямо миналата година. В същото време, търговските площи са с 4% по-малко спрямо първото полугодие на 2020 г. Това е нормално предвид увеличаването на онлайн покупките.

Повече информация за цените на транспорта от и за Нидерландия може да получите от колегите от Търговски отдел в CargoPlanet. Те са на разположение и с удоволствие ще ви обърнат нужното внимание.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо