АктуалноCargo Planet доставя добрина

Скъпи приятели, както знаете, ние от Карго планет не сме безразлични към нуждаещите се хора и се включваме с подкрепа към различни благотворителни каузи.

Благодарение на Вас – нашите клиенти и партньори, направихме финансово дарение на Фондация „Подай ръка 2017“. Искаме да ви кажем, че ще продължим и в бъдеще – 0.50 лв. от всяка международна пратка ща се отделят за подобни кампании.

Картичките, които закупихме тази година (400 на брой) са от Сдружение SOS Детски селища България.

За нас дарителството е дълбоко личен акт, който не е нужно да се афишира. Хубаво би било, обаче, доброто да поражда още добро; затова си позволяваме да даваме гласност на тези жестове – с надеждата подобни инициативи да бъдат подети от и много други организации и хора.

Не бъдете безразлични – застанете до нас!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо