Всички новиниМесец март – посветен на България – Част 2

Ефективността се състои в съчетанието „склад и дистрибуция“, което е една иновативна услуга, предлагаща комплексно решение, включващо складиране и доставка до краен получател на палетите. Именно това спестява необходимостта стоката да се взима от трети адрес, което оптимизира целия процес. В същото време схемата е автоматизирана и е необходимо единствено електронно разпореждане, за да се подадат палетите за дистрибуция.

Pall-Ex е първата фирма в сектора, която е получила ISO9001:2008 сертификация за цялата си мрежа. Членовете на мрежата работят с единна маркировка за качество. По този начин всички вземания и доставки на пратки от името на мрежата преминават одит. Целта е да се предоставят възможно най-висококачествени услуги на клиентите ни.

Мрежата на Pall-Ex България предлага ежедневно обслужване от локалните ни логистични партньори. Те са с дългогодишен опит и осигуряваме доставката на палетизирани товари в цяла България да 24 или 48 часа. За непалетизираните стоки също имаме отлично решение – вътрешният ни отдел без много да се суети, ще предложи най-добрите варианти за транспортирането.

В отговор на предизвикателствата и възможностите, с които фирмите се сблъскват, ние от CargoPlanet се гордеем със способността си да се вслушваме в нашите клиенти и да развиваме цялостни интегрирани услуги.

Нашите клиенти могат да се възползват от опцията за пълно проследяване на пратките. Може да сте сигурни, че Вашата палетизирана пратка е в добри ръце.

Стремим се непрекъснато да прилагаме иновации, за да предвидим и дори надхвърлим очакванията на клиентите ни, и да предоставим в тяхна подкрепа наистина полезни технологични решения.

От началото на Pall-ex /края на юни миналата година/ до сега сме увеличили доставките на територията на България многократно. Вече има 3 хъба на територията на страната: София за западна Бълария, Пловдивски и Сливен за източна България.

И накрая с три думички какво е обобщението при нас от CargoPlanet за членството ни в Pall-Ex – по-бързи, гъвкави и по-блзико до клиентите ни!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо