Социална отговорностВсички новиниМИСИЯ ГОРА – едно събитие с три каузи

МИСИЯ ГОРА – 24 март 2018 /едно събитие – три каузи/

Скъпи приятели,

Предстои ни едно наистина положително събитие, при което със засаждането на дърво, можем да станем част от една поне три добри каузи.

Резултатът, към който се стремим:

  • За Великден 5000 семейства в нужда ще имат пълна празнична трапеза.
  • Ще се съдейства за опазването на белоглавия лешояд в България.
  • И не на последно място – след нас ще има гора!

И така, на 15 април /неделя/ ние от CargoPlanet, Holiday Heroes и Фондация „ЕкоОбщност“ се обединяваме в името на българското, с вълнуващото събитие „Мисия гора“.

Какво предстои – подготовили сме ви следното:

  • Приказна акция, със спортно-състезателен елемент, в която предварително записалите се корпоративни отбори ще засаждат дръвчета. Ще проверим – кой колко дръвчета може да засади най-бързо, но и най-прецизно под строгия контрол на приятелите ни от „ЕкоОбщност“ и местните горски.
  • Ще копаем и вероятно няма да оставем чисти, но в същото време ще станем част от засаждането на нов живот.

Ако и във вашата компания сте загрижени за опазването на околната среда и не сте безразлични към добрите каузи, то ще се радваме да се включите!

Съберете отбор от десет служители и се регистрирайте на www.HolidayHeroes.bg/forest. Събраните средства от участието на всички отбори ще подкрепят каузите на Holiday Heroes и на Фондация „Екообщност“.

Ще има осигурени инструменти и брандиране с логото ви.

Ние, от Cargo Planet сме подготвили специални изненади за първите три места – 20% отстъпка с транспортната мрежа на Pall-Ex, съответно за 3, 2 и 1 месец.

Краен срок за записване: 30 март на www.holidayheroes.bg/forest .

*Има ограничен брой на участниците, затова побързайте да се свържете с нас още днес.

За контакти: Венета Станева

v.staneva@holidayheroes.bg

+359 (88) 6 494 344

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо