Всички новиниМесец март – посветен на България – част 3

На 20.03.2018 г. в България, точно в 18:15 ч. настъпи астрономическата пролет. И въпреки снежинките, искаме да Ви кажем: ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! 🙂

Несъмнено България е известна със своята история, безброй много природни забележителности, изобретатели, хора на изкуството, спортисти… Счита се, че нашата страна е на трето място след Гърция и Италия по археологически забележителности в Европа.

Освен природните и исторически забележителности, сме щастливи че има с какво да се гордеем и в развитието на нашата най-важна логистична вълна.

Можем да се похвалим, че в условията на силна конкуренция от международни фирми, ние от CargoPlanet сме една от водещите български компании.

Икономическата ситуация в България се оценява като благоприятна – налице е динамичен ръст на домакинското потребление и нетния износ.

За вътрешните нужди, ние от CargoPlanet предлагаме транспорт до всички населени места в България. Транспортните средства, които използваме, са с различна товароносимост и оборудване, отговарящо на всички технически изисквания. Транспортираме всички видове товари, включително извънгабаритни и ADR.

Разполагаме с логистичен център в гр. София, който предлага прием, товаро-разтоварни дейности и съхранение на пратки за неопределен период от време до поискване от страна на клиента.

Наличието на представителен офис в гр. Пловдив представлява голямо предимство за клиентите ни и обслужването на югоизточния район.

И тъй като месец март е посветен на нашата любима България, то искаме да подчертаем, че само когато си спомним и обикнем корените си – тогава, отново ще започнем да растем, градим и творим. Достатъчно е да избираме, защитаваме и обичаме БЪЛГАРСКОТО и то ще просперира.

Потопете се в магията на съвременната българска музика с нещо много любимо за екипа на CargoPlanet….

Стара планино

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо