ЕкипСоциална отговорностВсички новиниЗвезди и аматьори заедно на 3-тото издание на София Екиден Маратон

Отмина и тазгодишният София Екиден Маратон

Равносметката от събитието: 132-годишнината от Съединението на Княжество България и Източна Румелия; 100 години от първия Екиден маратон в света; 10 години от създаването на CargoPlanet; 68 отбора, изминали по 42.195 км между шест поста; много деца в CargoPlanet Sofia Kids Athletics; много усмивки.

Участие в маратона взеха: олимпийската шампионка в тройния скок от Сидни 2000 Тереза Маринова, телевизонният водещ Деян Славчев – Део, треньорът на футболния “Пирин” Милен Радуканов, бившата биатлонистка Павлина Филипова,  част от най-добрите бегачи на България в момента – Йоло Николов, Даниела Йорданова и Цветелина Кирилова, както и първата жена пробягала дистанцията Ком-Емине – Антония Григорова.

А как се стигна до всичко това… лесно, защото ние винаги сме обичали отборната игра! Маратонът ни заинтригува и въодушеви и си казахме – това е нещото, в което искаме да се включим и можем да допринесем за разнообразяването на събитието и усмивките по лицата на присъстващите.

Ние, от CargoPlanet Kids Athletics бяхме подготвили изненада за най-малките участници – тренировка, продължила повече от час, водена от лицензираните треньори от Школа по лека атлетика Darko Team – София. Освен това организирахме, а и доставихме /кой, ако не ние/ точно пред стадиона и нужното оборудване за тенис на маса, бадминтон и баскетбол  за забавление на малките, а и пораснали деца.

С удоволствие споделяме, че бяхме част от организацията… и участвахме – имаме си и медали! 🙂

Празненствата по случай 10-годишнината на CargoPlanet продължават… следете Фейсбук страницата ни за повече подробности!

Усмивки от екипа на Cargo Planet

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо