ЕкипВсички новиниТръпката да „проветрим“ съзнанието си с плаване до Самотраки

Всичко започва от концепцията за ефективност на екипната работа…

Специалистът по екипните въпроси Рех отбелязва следното:

“Не е достатъчно да изкарате екипа навън и да го накарате да участва в няколко игри. Има толкова малко екипност, когато липсва мотивация да си екип. Но това състояние може да се преодолее, ако искаме групата от хора да работи не като група, а като екип.”

Идеята на тиймбилдинга е с различни психологични похвати да се освежат взаимоотношенията в колектива, като най-общо се повиши доверието между членовете.

Pъĸoвoдcтвoтo нa ĸoмпaниятa opгaнизиpa дaдeнo мepoпpиятиe и пo тoзи нaчин пpeдocтaвя възмoжнocт нa цeлия ĸoлeĸтив дa cмeни paбoтнaтa oбcтaнoвĸa, дa cи пoчинe oт eжeднeвнитe зaдaчи и дa cъздaдe нoви paбoтни взaимooтнoшeния в ĸoлeĸтивa.

Aĸтивнoтo взaимoдeйcтвиe нa вcичĸи члeнoвe нa ĸoлeĸтивa в пpocтa, нeпpинyдeнa oбcтaнoвĸa дaвa възмoжнocт дa ce изяви и peaлизиpa личнocтният пoтeнциaл нa cътpyдницитe

Ocвeн тoвa, тиймбилдингът пoмaгa дa ce peшaт мнoгo ĸoнфлиĸти, възниĸнaли в ĸoлeĸтивa, cъздaвa дoвepиe мeждy cлyжитeлитe и e нeвepбaлeн мeтoд нa мoтивaция нa пepcoнaлa зa paбoтa.

B peзyлтaт нa дoбpe opгaнизиpaн и пpoвeдeн тиймбилдинг ce пoлyчaвa – cплoтeн eĸип oт пpoфecиoнaлиcти, opиeнтиpaни ĸъм peзyлтaтитe, cпocoбeн дa peши мнoгo зaдaчи

За плаването до Самотраки всички бяхме въвлечени в изпълнението на плана и така се засили чувството ни за отговорност и приятното очакване на съвместното мероприятие.

така, денят е 21-ри, месецът е септември, годината 2017-та. В 15 ч. по-голямата част от екипа ни тръгна от офиса в София, други от Пловдивския в посока… Кавала. Очакваме този тиймбилдинг от много време и тръпката е огромна. С усмивки напускаме градския живот с всичките му задръствания, стрес, рутина…

В Кавала ни посрещнаха яхите и момчетата от ветроходен клуб „Вятър и Вода“ съвместно с които ще премине нашето пътешествие!

Имахме възможността сами да управялваме яхтите, да чистим, готвим, хапваме и работим – всички заедно. Да се съберем около една пълна маса е един ефективен начин за сплотяване на служителите без излишна помпозност. Плувахме в кристално чистите води покрай заливчетата, някои ловяха риба, други караха скутери.

Щастливи сме и още как! Няма начин човек да не се чувства прекрасно при вида на тази необятна красота на морето, със спиращите дъха плажове и с голямата доза късмет, който имахме, защото на косъм се разминахме от една по-сериозна буря!

През нощта усещането е все едно си сам в безкрайността – морето и небето се сливат и виждаш само звезди, много звезди! Потапяш се в този мрак и губиш абсолютна представа за време и пространство.

Съчетанието на море и планинско очарование ни възхити със своята живописност.

В съботния ден имахме възможността да се любуваме на заобиколения от кристално сините води на Егейско море – остров Тасос. След прекрасната разходка из историята и културата на Тасос, вечерта успяхме да вкусим от чудесните местни специалитети и да усетим гостоприемството на жителите.

Равносметката: 4 екипажа, 4 яхти, 2 острова… и накрая един сплотен и освежен екип – това беше едно незабравимо водно пътешествие, изпълнено с приключения и красота!

Успяхме да работим като екип при полеви условия на лъкатушещите се лодки, да си помагаме, да се учим на нови неща, да се забавляваме и да преодолеем съществуващите предизвикателства в екипната работа.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо