ЕкипВсички новиниTeam-Building Cargo Planet на тема „Екипна ефективност“

През изминалия уикенд /20-21 октомври/ служителите на фирма Cargo Planet преминахме обучение на тема „Екипна ефективност“ под вещото ръководство на г-н Виктор Врански – управител на фирмата за бизнес тренинги и консултиране „Вижън Т“ ЕООД.

Научихме много нови неща, поговорихме си искрено и лично, разделихме се на различни екипи, играхме различни роли, обменихме опит и всеки си направи равносметка.

Сега ще ви разкажем повече за екипната ефективност и ще разкрием тайните рецепти на добрите практики.

Крайният резултат, който трябва да се получи, е да се научат хората да работят като едно цяло, независимо, че тези,  които съставят един екип често са с различни потребности, умения, навици, дисциплина…

И все пак добрите екипи не възникват от нищото. Преди всичко е важно хората в екипа да са подходящите. Те трябва освен да са компетентни относно екипната цел, така и да се допълват един друг в екипната работа.

Добрият екип трябва да има: ясно оформени цели, да използва оптимално наличните си ресурси, да се обръща внимание на емоционалните проблеми и нужди на членовете му и на междуличностните проблеми, да има споделено лидерство, да има правила.  

Ефикасното развитие на екипа зависи от способността на неговите членове да общуват открито и откровено помежду си. Изслушването и опитът за оказване на съдействие са от изключителна важност.

Отговорност на екипа е да се създаде атмосфера, в която всеки да може да изразява спокойно мнението си, без да се страхува от присмех или наказание.

Ние оставаме в очакване с времето да разберем дали успяваме адекватно да приложим в действие наученото… и завършваме със сентенцията на американски корпоративен лектор, хуморист и писател – Анди Андрюс:

„Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.“ ☺

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо