Социална отговорностСпедицията е изкуство – Карго планет и изложбата “Сибиле Бергеман”

Дойде време не да транспортираме поредната изложба, декор и прочие, а този път да складираме творчеството на световноизвестната фотографка Сибиле Бергеман.

Съвместно с Гьоте-институт, ние от Cargo Planet имаме честта и удоволствието да сме част от магията на фотографията, отговаряйки за това ценно изкуство като логистичен партньор.

„Фотографии“ на Сибиле Бергеман е първата изложба в България, посветена на творчеството на германската фотографка.

Откриването ще е след броени дни, на 01 март 2022 г., от 18 ч. в Софийската градска художествена галерия на ул. „Генерал Гурко“ № 1. Вернисажът ще бъде посетен от дъщерята и внучката на Сибиле Бергеман.

Присъстващите ще могат не само да се насладят на това прекрасно изкуство до 10 април, но и да станат част от медиаторската и образователна програма „Гледане с разбиране: Сибиле Бергеман“. Някои от съпътстващите дейности ще включват работилници за деца, различни турове, лекция за жените в българската фотография на Катерина Гаджева.

Ние, от екипа на Карго планет се опитваме всеки ден да вкараме доза вдъхновение в транспортирането, складирането и като цяло логистиката. Считаме, че спедицията е изкуство, в което майсторски да въплътим уменията на всеки един от нас. В лабиринта от стоки и камиони, ние намираме верния и най-кратък път за изпълнение на поставената задача. Със съчетанието на любов към професията, творчески идеи и професионализъм, нашите кадри доказват за пореден път, че когато нещо се прави с желание, резултатът е удовлетвореност от постигнатото.

На присъстващите на събитието пожелаваме приятно гледане, много вдъхновение и прекрасни моменти със съпътстващата програма. А ние от Cargo Planet с удоволствие ще продължаваме да се грижим не само за доставянето на традиционни стоки, а и културни – тези за зареждане на духа.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо