Всички новиниМесец на Испания в Cargo Planet – развитие в туризма и в попечителството над животни

Испания несъмнено е желан обект за посещение за изключително много хора. И не трябва да се учудваме, че за миналата година туризмът в тази държава се е увеличил с цели 64% след нечувания срив през 2020 г.

През декември 2021 г. данните за пристигащите са надминали всички очаквания. Само през последния месец от изминалата година около 2.95 млн. туристи са посетили страната. Оптимистичните нагласи са, че текущата 2022 г. ще доведе до пълно възстановяване на туристическия сектор.

Тук ще вметнем, че и в логистичния сектор всичко е наред. Колегите от Търговски отдел в Cargo Planet са на разположение и с удоволствие ще ви дадат компетентен отговор при запитвания за транспортирането на стоки от и за Испания.

А сега ще се спрем на едно интересно нововъведение в Испания – съдилищата там вече ще разглеждат и спорове за попечителство над домашните животни. Испанците гледат много домашни любимци; при развод на двойка ще се прави преценка при кого животното ще се чувства по-добре. Любимците не се разглеждат като обекти на притежание, а като част от семейството, и въпросът при кого ще останат е наистина важен.

Реформата в отношенията между хора и животни е голяма крачка в серията от законодателни промени, които предстоят.

И все пак, нацията е разделена по един друг въпрос – борбата с бикове. Но той едва ли скоро ще намери решение…

С удоволствие можем да ви разказваме още и още, а за повече информация за транспорт за и от Испания, можете да се свържете с нас на: sales@cargoplanet.eu.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо