Социална отговорностВсички новиниКаргоПланет продължава своята благотворителна дейност

КаргоПланет продължава своята благотворителна дейност – след SOS-детски селища, станахме дарители и на Дом за сираци “Св. Николай” при манастир “Св. Троица”, с. Нови Хан.

От самото начало на изграждането му през 1988 до днес домът се изд…ържа и оборудва само с помощи и дарения, като от държавни и от църковни институции не са търсени такива.

Затова решихме да се присъединим към подкрепилите отец Иван в нелеката му кауза да осигури не просто подслон, а пълноценен живот на хората, живеещи в тази общност. Понастоящем това са около 200 души, половината от които – деца.

Нека не забравяме, че човешкото благородство се проявява не само в отношенията между близки и познати, а и в жестове към съвършено „чужди“ нам хора, които не очакваме да ни бъдат върнати. Ако се замислим колко много, всъщност, имаме, в сравнение с хората, които обществото е загърбило; и колко малко, всъщност, би ни струвало да споделим с тях част от това. Да не бъдем безразлични.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо