Всички новиниНашият партньор в Холандия

Карго планет ООД наскоро подписа „Letter of intent” с Neele Logistics Rotterdam.

Ние и Neele Logistics Rotterdam възнамеряваме да работим заедно, в близко сътрудничество, основно по дестинация България – Холандия и Холандия – България. Партньорството ни влeзe в сила ефективно от 01.02.2014 г.

„Отне ни доста време да намерим добър партньор на българския пазар, но това вече е факт – каза Петер Винке, директор на Neele Logistics Rotterdam.”

Желанието ни е да поддържаме утвърденото качество, както и да оптимизираме предлаганите услуги. За целта планираме 3 отпътувания от Холандия за България и 2 от България за Холандия седмично.   Нашият холандски партньор има близо 50 годишен опит в логистичния бранш и добре развита мрежа за малки пратки, покриваща цяла Холандия.   Вярваме, че заедно можем да отговорим на Вашите високи изисквания.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо