Всички новиниБългария ↔ Хърватска = транспорт с CargoPlanet /част III/

Дойде време и за последната част за страната, която е сред предпочитаните дестинации за екскурзии и все повече хора я избират за своята почивка, а 1/3 от площта й е заета с гори, а именно Хърватска.

По повод красотите на Хърватска, то няма как да не споменем нашумялата фентъзи поредица „Игра на тронове“, чиито някои от най-знаковите сцени са заснети в Дубровник. Филмът е и един от поводите към пристанищния хърватски град да се стичат милиони чужденци, за да посетят местата, на които е сниман сериалът. Представите си какво съвършенство има в логистиката, за да се доставят декорите за филма. Освен, че се използват преимуществата на приказно красивия Дубровник, то има и доста допълнителни подвижни изображения, които са доставени специално за снимките. Ние от CargoPlanet с доза гордост можем да кажем, че сме транспортирали декорите за доста постановки и събития. Е, за „Игра на тронове“ все още нямаме участие, но както се казва – най-доброто предстои!

А сега ще ви припомним нещо интересно – на световното първенство по футбол миналата 2018-та година, Хърватите играха на финала и загубиха достойно от отбора на Франция. Независимо, че не взеха купата, в столицата Загреб имаше огромни тържества, а футболистите бяха посрещнати като световни шампиони. След този успех, в страната започна да се говори за „нова ера на оптимизма“. И както се казва, че „апетитът идва с яденето“, то това се случва и с Хърватска. 

От изминалата 2018-та хърватските производители на зехтин и морски дарове навлизат активно на китайския пазар. Според статистиката, през първите три месеца на миналата година, износът на хърватски стоки за Китай е бил на стойност 34.6 милиона долара. Ръстът е 15.7% спрямо същия период на 2017-та година. Ръстът на транспортите на CargoPlanet по дестинация Хърватска също се е увеличил с близо 10% за 2018-та спрямо 2017-та година.

Следва месец на Франция.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо