Всички новиниБългария ↔ Франция = транспорт с CargoPlanet – част I 2019

И така, вече е месец юли и ние сме го посветили на държавата, чийто национален химн се нарича Марсилеза, а причината за това е, че за пръв път е изпят от войници от Марсилия.  Да, става въпрос за Франция – страната, от и за която вече 12-та година, ние от  CargoPlanet транспортираме успешно различен вид пратки.

От Франция към България има потенциал за инвестиции в области като: енергетика, машиностроене, инфраструктурни обекти, хранително-вкусова промишленост, лозаро-винарския бранш, фармацевтика и други. 

Ние от CargoPlanet транспортираме пратките на едни от водещите френски компании у нас: “Сен Гобен” и „Мосю Бриколаж“.

На своя страна множество от френските компании търсят партньори сред българските производители в областта на индустрията и текстила, както и селското стопанство, билкарството и други. 

В България в момента има 4 завода за малц – 2 на “Малтери Суфле България” в Плевен и Хасково, 1 в Чирпан и 1 на “Болярка”. Френската компания е безспорният лидер на този пазар и снабдява голяма част от производителите на бира в страната. Сега на “Малтери Суфле“ предстои да построи нов завод в Плевен, който ще произвежда три пъти повече в сравнение със стария от 70-те години на миналия век. С планираната инвестиция се счита, че производственият капацитет ще се увеличи с повече от 50% спрямо текущото производство.

Ние от CargoPlanet сме специализирани и в превозването на опасни товари(АДР). Ето и малко интересна информация за преминаващите камиони през тунела Фрежус – те подлежат на задължителна инспекция, извършваща се близо до пункта за магистрални такси в Мориен. Прегледът на превозното средство и документите продължава около 10 минути, като за целта е отделена специална безплатна зона на паркинга. Забранен е престоят на превозни средства, извършващи АДР превоз, на паркинга в Мориен за период над 12 часа.

Това е засега от нас – очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, която произвежда 246 вида сирене.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо