Всички новиниБългария ↔ Дания = CargoPlanet 10 години съвместна работа

Месец май в CargoPlanet заслужено посвещаваме на страната на викингите, където има над 400 острова – любимата ни Дания!  

В няколко реда ще ви срещнем отблизо с мястото, където през 2007 година е имало 188 дъждовни дни. Не, не става въпрос за Великобритания, а за Дания – от и за която вече 10 години, ние от  CargoPlanet транспортираме безброй пратки.

Няма как да не знаете, че Дания е страната на викингите? А знаете ли, че същата тази държава е известна с конструкторите Лего?

Ние от CargoPlanet предлагаме транспорт на разнороден вид товари: безопасни и опасни стоки, хладилни пратки и лични вещи.

Доставяме групажни пратки с микробуси до врата на получателя в Дания, когато достъпът на голям камион е труден или дори невъзможен. Извършваме транспорти по земя, въздух и море.

Сътрудничеството в логистичния бранш е модерен начин на решение на едно от най-важните звена във веригата „доставчик-клиент”. Дългогодишният ни датски логистичен партньор има склад в района на Копенхаген.

В склада се предлагат следните услуги:

  • професионален екип от мениджъри и оператори;
  • складиране в темперирани складове;
  • приемане на пратките и извеждане на стоката от склад;
  • контрол и сортиране на стоката;
  • транспорт съгласно указанията до съответното място;
  • контрол и регистрация на движението на стоката чрез собствена информационна система.

Очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, в която се намира най-малкият хотел в света. Построен е над най-малкото кафене в престижния копенхагенски квартал Стронгет и се състои от една единствена стаичка.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо