Всички новиниБългария ↔ Дания = транспорт с CargoPlanet – Част II

Още от древността, Дания е една от най-богатите страни на север. До голяма степен, това се дължи на кръстопътното й положение. Всички кораби, които искали да минат през пролива Оресунд, трябвало да заплащат доста солидна такса…

Копенхаген се нарежда в челните места не само на континента, но и в света по качество на живот. Датската столица е един от най-чистите и зелени градове на континента. Повече от една трета от жителите му се придвижват ежедневно до работните си места с велосипеди.

Ние от CargoPlanet предлагаме транспорт на разнороден вид товари: безопасни и опасни стоки, хладилни пратки и лични вещи.

Дания е с добре развит транспорт. Вложени са големи инвестиции, за да се свържат чрез мост – Копенхаген и Малмьо в Швеция. Пътнически превоз предлага основната железопътна компания Danske Statsbaner /Датски Държавни Железници/.

Националната авиокомпания на Дания /както и на Швеция и Норвегия/ е SAS /Scandinavian Airlines/. Най-голямото датско летище е Копенхаген, като то е и най-големия разпределителен център в Скандинавия.

Smyril Line поддържа фериботната линия, която свързава Дания с Фарьорските острови.

В транспортния сектор, Дания се стреми да интегрира възобновяеми енергийни източници, като се фокусира върху електрически превозни средства и интелигентни акумулаторни системи. Ние от CargoPlanet също се стремим да сме зелена фирма по образец. Автомобилите, които използваме са от най-висок еко стандарт.

За изминалата 2017-та година, статистиката ни за превозените пратки през мрежата на CargoPlanet с Дания са следните:

  • България – Дания → 38 транспорта;
  • Дания – България → 183 транспорта.

Това е за сега от нас – очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, в която където и из нея да се намирате, то винаги ще бъдете на не повече от 52 км от моретата, с които тя граничи.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо