Карго планет ООД е между номинираните фирми за престижната награда на Германската икономика за 2015 г. в категория “Малки и средни предприятия”.

 

Критериите за избор на лауреатите

Инвестиции и повишаване броя на работните места

Увеличение на търговията с Германия (внос или износ)

Технологични и екологични иновации и решения

Реализирани програми, свързани с повишаване квалификацията  на служителите; проекти в областта на околната среда; социална ангажираност

Други заслуги за развитието на двустранните икономически отношения

Носителите на Наградата ще се определят жури в което членове са представители на следните институции и медии: Посолство на ФР Германия в България, Германската външно-търговска агенция Germany Trade & Invest, Българската агенция за инвестиции, Агенцията за насърчаване на МСП, Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК), Консултативен съвет „Индустрия“ към ГБИТК, Списание Мениджър, 24 часа, economy.bg.

Повече информация може да намерите на https://bulgarien.ahk.de

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо